Histaminová intolerance

Thilo Schleip

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
156
Rok vydání
2021
Formát
150x200
ISBN
978-80-7492-506-1
EAN
9788074925061
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.
Histaminová intolerance

300 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu