Zařazeno v kategoriích: TECHNICKÁ LITERATURA

23. Protivýbuchová prevence v potravinářství a zemědělství

Damec Jaroslav, Věžníková Hana, Foniok Rudolf, Fonioková Jitka

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
252
Místo vydání
Ostrava
Rok vydání
1999
Formát
A5
ISBN
80-86111-41-5
EAN
9788086111414
Kniha vznikla v rámci programu Copernikus stanoveného Evropskou unií k rozvoji spolupráce se zeměmi střední Evropy; byly osloveny Polská a Česká republika ve věci spolupráce na zpracování tématu "Požární a protivýbuchová prevence v zemědělství a v potravinářském průmyslu" pod koordinací organizace Ineris - Francie. Obsahuje rozbor nebezpečí požáru a výbuchu, uvádí statistiku významných nehod a jejich příčiny, možná opatření požární a protivýbuchové prevence se zaměřením na skladování a samovznětlivé vlastnosti zemědělských a potravinářských produktů. Shrnuje francouzské a české národní předpisy vztahující se k uskladňování organických výrobků vytvářejících hořlavý prach a návod pro posuzování nebezpečí požáru a výbuchu těchto prašných provozů. Zabývá se možností odlehčení a potlačení výbuchu v silech a v jejich podzemních chodbách. Popisuje způsoby skladování zrnin ve Francii a České republice.
23. Protivýbuchová prevence v potravinářství a zemědělství

190 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu