Zařazeno v kategoriích: LÉKAŘSKÁ LITERATURA

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni. Prevence a terapie pomocí domácích prostředků

Jonáš Josef, Kuchař Jiří

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
224
Rok vydání
2020
Formát
15x21 cm
ISBN
978-80-7281-552-4
EAN
9788072815524
Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha.
Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni. Prevence a terapie pomocí domácích prostředků

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu